Koronavirus tilanteen pahentuessa Pirkanmaalla on Nokian kaupunki ottanut Pirkanmaan koronanyrkin suositukset käyttöön. Suositukset ovat voimassa 15.12.2020 saakka.

Nokian jäähallin toimintaan vaikuttavat toimet:

”Yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 26.11.-15.12. asti, pois lukien maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta. Rajoitus ei koske sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien kahden metrin turvavälit säilyvät koko harjoituksen ajan, eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.”

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ajalta 26.11.-15.12.2020 em. kohderyhmään kuuluvien seurojen, yritysten ja yhteisöjen vuorot perutaan. Peruuntuneista vuoroista ei peritä maksua. Vuorot jatkuvat 16.12.2020.

Kilpasarjoihin osallistuvien joukkueiden mahdollisesta harjoittelusta jäähallin tiloissa, sovitaan erikseen Pirkanmaan koronanyrkin suositusten pohjalta.

”Lasten ja nuorten harrastustoimintaa jatketaan normaalisti muiden turvallisuussuositusten turvin.” Seurat ja yhdistykset vastaavat annettujen turvallisuusohjeiden noudattamisesta.

Yleisövuorot jatkuvat toistaiseksi. Vuoroille voi osallistua vain alle 20- vuotiaat lapset ja nuoret.

Toiminta jäähallilla:

  1. Hallille ei tulla sairaana.
  2. Vuorolle vain toiminnan kannalta välttämättömät henkilöt. Pelaajien/urheilijoiden/harrastajien lisäksi vain valmennus/ohjaus, joukkueenjohto ja huolto. Muiden tulee pysyä hallin ulkopuolella.
  3. Sylkeminen jäälle, lattioille yms. pinnoille on ehdottomasti kielletty.
  4. Huomioithan liikkuessasi hallilla myös muut käyttäjät. Annat tilaa kulkea.
    Annat rauhan edellisten poistua vuoroltaan. Ja poistutaan vuorolta ripeästi seuraavien alta pois. Oheisharjoittelu tapahtuu ulkona. Vaihtoaitioihin ei tulla odottamaan vuoroa, vaan pukukopissa pysytään vuoron alkuun saakka.
  5. Pidäthän huolta osaltasi siisteydestä ja käsihygieniasta.
  6. Suosittelemme maskinkäyttöä ja koronavilkku päälle!

Yhteistyöllä, joustavuudella, reippaalla toiminnalla ja rennolla asenteella tästäkin hyvä tulee!