Kattokeskuksen ja Nokian jäähallin välisen sopimuksen kesto on kolme ja puoli vuotta. Nokian jäähallissa kiekkoillaan ja urheillaan Kattokeskus-brändin alla näin ollen ainakin kauteen 2024 – 25 asti.
Perinteikkään pirkanmaalaisen jääurheilupyhätön uuden nimen julkistus käynnistää niin ikään pirkanmaalaiset juuret omaavan Kattokeskuksen 25-vuotisjuhlavuoden.
Kattokeskus toimii kaikkialla Suomessa, mutta yrityksen juuret ovat Pirkanmaalla. Siksi Kattokeskukselle on tärkeää olla mukana tukemassa pirkanmaalaista urheilutoimintaa.
Nokian jäähalli on ollut aina lähellä myös Kattokeskuksen markkinointipäällikön Kalle Tuomisen sydäntä, sillä hän viihtyi nuorena kotikaupunkinsa ulkokentillä.
”Vuonna 1996 oli hienoa päästä ensimmäistä kertaa treenaamaan Nokian uuteen halliin, kun ei enää tarvinnut palella ulkojäillä. Siksi on sitäkin hienompaa olla nyt mukana varmistamassa, että nokialaisen jääurheiluharrastuksen hyvä taso säilyy myös tulevaisuudessa. Tällä yhteistyökuviolla pystymme vaikuttamaan esimerkiksi siihen, että jäähallin käyttömaksut pysyvät maltillisina ja mahdollisina kaikille”, Tuominen sanoo.
Nokian jäähallin toimitusjohtaja Sami Pursiainen on tyytyväinen uuteen nimeen ja yhteistyökuvion mahdollistamaan toiminnan laadukkaan tason säilymiseen.
Nimikumppanuutta tullaan juhlistamaan helmi-maaliskuussa ottelutapahtumien yhteydessä ts. työnmerkeissä. Koronatilanteen sen salliessa.